YORKFOX LTD

пошта: [email protected]

Unit 10 Viking House, 13 Micklegate, York, United Kingdom, YO1 6RA

Отворени сме од понеделник до петок, од 09:00 до 17:00 часот по EST

Тел: +44 7424 806057 (само Whatsapp)

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања.

Кои се трошоците за испорака за нарачки од вашиот магацин?

Нема такса за испорака за производите што ќе ги доставиме до нашиот магацин.

Кои начини на плаќање се прифаќаат во вашата продавница?

Прифаќаме многу различни начини на плаќање како што се брзи, жичен трансфер, пејпал

Можете ли да испратите некаде?

Извезуваме во повеќе од 80 земји

Колку мм поцинкуван лим произведувате за покриви?

Трапезиоден поцинкуван челичен лим се стартува од 0,40 mm

Кој е вашиот опсег на изработка на брановидни плочи?

Нашиот опсег на производство на брановидни плочи е помеѓу 0,30 mm и 1,20 mm

Дали произведувате галванизирани профили?

Да. Ние произведуваме многу галванизирани профили во различни модели.

Испратете ни е-пошта

[email protected]